V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

ACACIA | kruhové servírovací prkénko | 40x30 cm | ALL 838700 Homla

Kód: 212620
Neohodnoceno
435 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kulaté dřevěné servírovací prkénko. Ačkoli jsou prkénka spojována především s krájením zeleniny, masa a chleba, v poslední době se stále častěji používají k přinášení občerstvení na stůl. Nejlepším příkladem je servírovací prkénko ACACIA, které kombinuje užitkovou a dekorativní funkci. Velká plocha umožňuje přinést na stůl mnoho pochoutek a díky přírodnímu vzhledu prkénka vypadá na stole skvěle.
Prkénko ACACIA se hodí k několika účelům - můžete ho použít jako prkénko na servírování sýrů, uzenin, chleba či jiného občerstvení nebo jako podstavec pro šálky plné vroucích nápojů či horké talíře. Prkénko má kulatý tvar a jeho okraje jsou mírně zvýšené. Originalitu mu dodává rukojeť, díky níž se snadno přenáší nebo zavěšuje na zeď.

Servírovací prkénko ACACIA je vyrobeno z akáciového dřeva. Tento materiál je trvanlivý a odolný vůči poškození a má vysokou dekorativní hodnotu. Výrobek je určen k ručnímu mytí. Pohodlná rukojeť. Kulatý tvar. Rozměry: 40 x 30 cm (délka x šířka). Přírodní materiál

Doplňkové parametry

Kategorie: Prkénka krájecí a servírovací
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: