V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

BAMBOU | otočný stojánek na koření - 8 sklenic | 15x19 cm | ALL 975824 Homla

Kód: 163014
Neohodnoceno
575 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stojan na kořenky BAMBOU z řady BASIC je rozhodně stylovým doplňkem vaší kuchyně. Koření je nepostradatelnou součástí přípravy každého pokrmu, takže se tento předmět stane vaší pravou rukou při vaření. Výrobek skvěle doplní aranžmá v boho stylu.

Výrobek je vyroben ve světle hnědé barvě, díky níž působí mimořádně svěže a elegantně. Malé otvory uprostřed designu byly vytvořeny tak, aby se do nich vešly skleněné nádoby zakryté kovovými víčky. Tyto nádoby byly vytvořeny tak, aby chránily naše koření před vlhkostí, díky čemuž zůstane déle čerstvé!

Konstrukce je vyrobena z bambusu, který do našeho pokoje vnáší nádech elegance a barevnosti. Tento materiál je navíc neuvěřitelně trvanlivý a odolný vůči poškození. Dózy jsou vyrobeny z průhledného skla, které neabsorbuje žádné pachy a umožňuje pohled na koření uvnitř.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní kuchyňské pomůcky a doplňky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: