V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Prkénko LYRA MANGO z mangového dřeva 38x17 cm 990988 Homla

Kód: 164394
Neohodnoceno
229 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Prkénko LYRA MANGO v rozměru 38x17 cm. Je vyrobeno z jednoho kusu mangového dřeva se zajímavou přírodní barvou. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Někdy stačí, když máte v interiéru předměty, které mají extrémně jednoduchou formu a které vám umožní soustředit se na přirozenou krásu použitého materiálu. To platí i pro kuchyňské doplňky. Prkénko LYRA MANGO se snadno stane nejkrásnější ozdobou vaší kuchyně, kterou nebudete chtít skrývat před hosty, ale skutečně ji servírovat na stůl.

Prkénko LYRA MANGO je vyrobeno z mangového dřeva které vnese do vašeho domova nádech exotiky. Je vybroušeno do velmi jednoduchého tvaru a jedinou ozdobou kromě zřetelné kresby dřeva je rukojeť. Má tvar obruče, za kterou ji můžete celou zavěsit a uložit ve svislé poloze. V zájmu dlouhé životnosti materiálu, z něhož je vyroben umývejte pouze ručně.

Prkénko LYRA MANGO má tradiční tvar s neobvyklou rukojetí s okrajem. Má rozměry 38x17 cm. Je vyrobeno z jednoho kusu mangového dřeva se zajímavou nestejnoměrnou barvou.

Doplňkové parametry

Kategorie: Prkénka krájecí a servírovací
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: