V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

EASY BAKE | silikonová koláčová forma růžová | 31 cm | ALL 987711 Homla

Kód: 164869
Neohodnoceno
215 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pokud rádi připravujete koláče a krémy, forma EASY BAKE se vám bude jistě hodit. Je vyrobena ze silikonu, který zajišťuje, že se v ní připravené těsto peče velmi rovnoměrně a nelepí se. Po vychladnutí upečeného pečiva jej můžete snadno vyjmout z formy a servírovat na krásném talíři nebo míse, aniž byste museli používat špinavý plech nebo keramickou misku, které jsou obvykle nevábnou ozdobou stolu.

Silikon, z něhož je koláčová forma EASY BAKE vyrobena, zabraňuje tomu, aby se v ní připravované pokrmy během pečení lepily ke stěnám nádoby. Udržování formy v čistotě je velmi snadné, protože ji lze mýt v myčce nádobí. Díky jejím vlastnostem si vaření bez ní rychle přestanete představovat.

Kulatá koláčová forma EASY BAKE má průměr 31 cm, což umožňuje připravit dostatečně velkou porci pro velkou partu labužníků. Jeho stěny jsou zvlněné, což dodává koláči zajímavý tvar. Má růžovou barvu. Forma na pečení je celá vyrobena z jednoho materiálu - silikonu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní kuchyňské pomůcky a doplňky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: