V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

EASY CLEAN | skládací kbelík | 5 l | SS22 810607 Homla

Kód: 202643
Neohodnoceno
189 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Řada EASY CLEAN je určena nejen pro milovníky pořádku, ale i pro ty, kteří nesnášejí úklid! Jedná se o praktické, funkční a promyšlené doplňky, které vám pomohou udržet každý kout vaší domácnosti čistý a uklizený, a zároveň vynikají kompaktními rozměry - jako stvořené pro malé byty! Velký skládací kbelík EASY CLEAN je jedním z inovativních produktů.

Skládací kbelík je ideálním výrobkem do bytů, kde je každý centimetr volného místa na prvním místě. Je vyrobeno ze dvou druhů plastu - jeden měkký a pružný se rozkládá nebo sroluje do harmoniky, zatímco druhý tvoří rám kbelíku. Horní okraj je opatřen profilovanou výlevkou pro nalévání vody a také držadlem pro pohodlné přenášení z místa na místo.

Průměr: 25 cm. Kbelík EASY CLEAN je vyroben z plastu. Díky tomu je odolné vůči vlhkosti a čisticím prostředkům. Kromě toho se snadno čistí. Je také lehké, takže se při úklidu snadno přenáší.

Doplňkové parametry

Kategorie: Úklid v kuchyni
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: