V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Hrnec na mléko| UNERO 0,5 l | SS22 820576 Homla

Kód: 208215
Neohodnoceno
319 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mléko je základní potravinou, která tvoří základ mnoha pokrmů nebo dezertů. Proto je vhodné vybavit se speciálně připraveným hrncem, který vám umožní bezpečně vařit mléko bez obav z jeho rychlého připálení nebo převaření. Hrnec UNERO se vyznačuje praktickým skandinávským designem, jednoduchostí, funkčností a také odolností a robustností.
Hrnec UNERO má třívrstvé dno, které zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla, díky čemuž je vaření kratší a energeticky úspornější.

Pánev má dobře tvarovanou rukojeť pro pohodlné používání. Kromě toho má kastrol praktickou výlevku pro snadné nalévání již ohřátého mléka. Rendlík lze používat na všech typech sporáků: elektrických, plynových, sklokeramických i indukčních. Vzhledem k malému průměru nemusí být kompatibilní s některými modely indukčních varných desek s horší detekcí topného pole.

Miska má objem 500 ml. Průměr dna je 8 cm. Hrnec UNERO je vyroben z nerezové oceli 18/10. Hrnce UNERO jsou vhodné pro použití v troubě do max. 180°C. Použitý materiál se vyznačuje odolností proti poškození a poškrábání. Kromě toho je bezpečný při styku s potravinami. Snadno čistí, protože ji lze mýt v myčce nádobí.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: