V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Hůlky | SUSHI | bambus | 4 komplety | ALL 940822 Homla

Kód: 158096
Neohodnoceno
85 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bambusové hůlky STONE 4 sady jsou praktickou pomůckou nepostradatelnou pro každého milovníka asijské kuchyně. Jsou nejen praktické, ale poslouží i jako funkční dekorace stolu, protože jemné zdobení jim dodává dekorativní nádech. Tato sada obsahuje 4 sady jídelních hůlek, a proto bude ideální pro domácnosti, kde jsou všichni členové domácnosti fanoušky sushi a nejen to.
Přírodní dřevěná barva hůlek se bude dobře vyjímat na jakémkoli prostřeném stole - světlý odstín dřeva zároveň vnese přírodní krásu surových materiálů. Sada obsahuje 4 sady jídelních hůlek o délce 30 cm, které jsou zdobeny modrými prvky v bílých drobných kvítcích. Hůlky mají pohodlné zúžené špičky a žebrování pro větší pohodlí.
Materiál

Hůlky jsou vyrobeny z bambusu odolného proti vlhkosti a poškození, který se vyznačuje také vysokou tvrdostí. Nemyjte je v myčce na nádobí.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: