V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Infuzér - konvice na čaj| MELZO | 16x14 cm 1,4L | AW21 999608 Homla

Kód: 200588
Neohodnoceno
279 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chybí vám produkt, ve kterém si po náročném a vyčerpávajícím dni v práci připravíte svůj oblíbený horký nápoj ? Konvička na kávu a čaj MELZO je pro vás skvělá volba! Výrobek bude dokonalým doplňkem interiéru vaší kuchyně a díky svému univerzálnímu designu se bude skvěle hodit do mnoha aranžmá. Bude jedinečným doplňkem kuchyně v newyorském, modernistickém i klasickém stylu.

Je to skvělý produkt, který dodá vašemu večernímu odpočinku jedinečnou auru. Konvička MELZO s nálevníkem na kávu a čaj z řady BASIC v transparentní barvě je úžasný předmět pro každodenní použití. Díky v ní připravenému čaji nebo kávě si odpočinete a budete plní energie do dalšího dne. Výrobek má stříbrný spařovač, do kterého si můžete nalít čaj nebo kávu, což umožní funkční vaření vašeho oblíbeného nápoje. Džbán má navíc černé ouško a uzávěr, takže se nemusíte bát, že obsah vylijete.

Kapacita je 1400 ml. Produkt je vyroben z plastu nejvyšší kvality, což má mnoho výhod. Neabsorbuje pachy a vyznačuje se vysokou odolností. Péče o výrobek je velmi jednoduchá, takže se nemusíte starat o čištění! Další výhodou je, že je odolný vůči jakýmkoliv chemickým látkám. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: