V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Kávovar | MIA MOKKA | 15x12 cm černá | 3 šálky | 946619 Homla

Kód: 159645
Neohodnoceno
455 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Černý kávovar MIA MOKKA vám umožní snadno a nezávisle uvařit aromatickou kávu jako ze skutečné kavárny. Výrobek je na seznamu must have produktů mezi milovníky dobré uvařené kávy. Skvěle zapadne do aranžmá zachovaných ve stylu art deco i moderních. Klasická černá barva produktu v kombinaci s tradičním hranatým tvarem kávovaru vytváří krásný a elegantní celek. Pohodlné používání zajišťuje profilovaná plastová rukojeť. Kapacita kávovaru vám umožní uvařit dostatek kávy pro šest šálků kávy.

Rozměry jsou 15 cm na výšku a 12 cm v průměru. Materiály použité při výrobě kávovaru MIA MOKKA jsou vysoce kvalitní hliník a plast. Suroviny jako hliník a plast se vyznačují vysokou odolností proti mechanickému poškození, rzi a vysokým teplotám. To vám umožní používat produkt po dlouhou dobu. Doporučuje se ruční mytí. Kávovar je kompatibilní s plynovými i indukčními sporáky. Lze použít na indukční varné desce. 3 šálky espressa, doporučeno ruční mytí, kávovar lze použít jak na indukční varné desce, tak na plynovém sporáku. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Konvice káva - čaj
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: