V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Kobereček 100% bavlna | MILOS | s motivem obličeje | 60x90 cm | AW22 825236 Homla

Kód: 210122
Neohodnoceno
445 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Koberce MILOS z kolekce BASIC jsou praktické a dekorativní výrobky. Díky dostupnosti několika rozměrů jsou ideální pro použití v předsíni, u postele v ložnici nebo dokonce v koupelně! Milos se bude hodit do interiérů zařízených v moderním i klasickém stylu. Vnese do vašeho domova útulnou atmosféru a ozdobí místo, kde nejraději trávíte svůj volný čas.

Koberce Milos se vyznačují motivem obličeje namalovaného jednou linkou. Vzor byl ponechán v černé barvě. Samotný koberec byl ponechán v béžovém barevném provedení, takže rozzáří interiér a dobře ladí s ostatními barvami v místnosti.

Koberec má obdélníkový tvar o rozměrech 60 x 90 centimetrů. Koberec MILOS je vyroben z vysoce kvalitní bavlny. Bavlna poskytuje měkkost a je příjemná na dotek. Kromě toho se vyznačuje trvanlivostí a odolností proti poškození. Při správném používání vydrží koberec dlouho. Doporučujeme výrobek prát v ruce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kusové koberečky
Rozměr: 60x90 cm
Barva: béžová
Rozměr: 60x90 cm
Složení: 100% bavlna
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: