V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Konvička s infuzérem na kávu a čaj | MILBO | 1,5L | 936368 Homla

Kód: 157920
Neohodnoceno
379 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rádi byste si večer při čtení knihy dali svou oblíbenou kávu nebo čaj ? MILBO konvička s kávovarem nebo čajem je pro vás skvělá volba! Zásobte se a vychutnejte si chuť výrazné kávy nebo aromatického čaje. Výrobek vám umožní nejen uvařit a konzumovat nápoj, ale také skvěle doplní interiér vaší kuchyně nebo bude skvělým doplňkem sobotního snídaňového nádobí.

Díky svému designu se bude hodit do industriálních, moderních nebo modernistických interiérů. Džbán s varnou konvicí na kávu nebo čaj MILBO z řady BASIC v transparentní barvě je skvělým produktem, který doplní váš pokoj. Výrobek má stříbrný nálev, který umožňuje a usnadňuje přípravu nálevu vašeho oblíbeného čaje nebo kávy. Džbán je vybaven černým uzávěrem, díky kterému se nemusíme obávat možného úniku produktu. Konvička má navíc rukojeť, která umožňuje volné a pohodlné používání džbánu. Kapacita je 1500 ml.

Výrobek byl vyroben ze tří materiálů – nerezová ocel, plast a sklo. Všechny tyto materiály se vyznačují neuvěřitelnou odolností proti poškození a životností. Sklo je navíc odolné vůči vysokým i nízkým teplotám a jeho výhodou je odolnost proti jakémukoli poškrábání. Skleněný džbán s nerezovým nálevníkem na čaje a bylinky. Spařovač lze vyjmout a použít jako jakoukoli nádobu na nápoje: džusy, mléko, čaje, kávu, ledovou mátu. Průhledné, prosklené stěny dokonale odkrývají podávané nápoje, díky čemuž to celé působí velmi efektně. Borosilikátové sklo je odolné vůči velkým teplotním rozdílům (bez kadmia a olova).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: