V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Kuchyňská váha | MANDO | černá | do 5 kg | AW22 828664 Homla

Kód: 209910
Neohodnoceno
409 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Baterie: 1 x CR2032 lithium. 3 mm tvrzené sklo. Funkce tárování.

Přesnost je nejdůležitějším faktorem při měření produktů potřebných v kuchyni. Při výrobě těsta - množství mouky, cukru, mléka nebo droždí je velmi důležité. Také pro lidi dbající na dietu je měření a vážení produktů každodenní záležitostí. Vyplatí se vybírat kvalitní výrobky, které vám pomohou zkontrolovat hmotnost všeho potřebného s přesností na gramy.

Kuchyňská váha byla ponechána v černé barvě. Má klasický obdélníkový tvar. Displej umožňuje přesné odečítání hmotnosti. Výrobek má také dvě tlačítka, která umožňují zapnout/zapnout váhu a změnit jednotky hmotnosti (na výběr je několik jednotek). Pokud se váha delší dobu nepoužívá, automaticky se vypne. Maximální nosnost váhy je 5 kg.

Kuchyňská váha je vyrobena z plastu a tvrzeného skla. Kvalitní materiály se vyznačují dlouhou životností a velmi dobrou odolností proti poškození. Skleněný povrch se navíc snadno čistí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní kuchyňské pomůcky a doplňky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: