V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Máslová miska | MOOKA | porcelán s nožem a akátovým víčkem bílá | 11x16cm | 967850 Homla

Kód: 162603
Neohodnoceno
255 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chybí vám v interiéru kuchyně miska na máslo? Získejte porcelánovou misku na máslo s nožem a akátovým víčkem MOOKA a podávejte máslo ve funkčním a krásném balení! Nejen, že se skvěle hodí na uskladnění potravin, ale také skvěle zařídí vaši kuchyni. Doplní interiéry ve stylu art decoa dokonce i modernistické interiéry. Porcelánová mísa na máslo MOOKA v bílé a tmavě hnědé skvěle zpestří vaše aranžmá. Produkt má víko s vybráním pro nůž připojeným k produktu. Díky hladké povrchové úpravě je nádoba minimalistická a má nádech elegance.

Rozměry produktu jsou 16 cm délka x 11 cm šířka x 6,5 cm výška (včetně víka). Materiál se skládá z porcelánu, akáciového dřeva a nerezové oceli. Porcelán se vyznačuje vysokou pevností a odolností proti poškrábání. Kromě toho má akáciové dřevo vysoké dekorativní vlastnosti a výhodou nerezové oceli je odolnost proti korozi, takže se nemusíte bát o životnost svého výrobku v budoucnu! Vzhledem k použití přírodního materiálu (akátové dřevo) se odstín může lišit od vyobrazení.

Porcelánovou část lze mýt v myčce na nádobí, víko a nůž je vhodné mýt ručně.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dózy - Máslenky - Boxy na potraviny
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: