V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Misky pro servírování | FINCAN | černá | 32x7cm | 952825 Homla

Kód: 161000
Neohodnoceno
349 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Servírovací misky FINCAN černé se budou skvěle vyjímat na vašem jídelním stole. Podávejte v nich různé předkrmy a vaši hosté budou nepochybně potěšeni pohodlím a estetikou při jídle. Produkt se hodí do skandinávského, minimalistického nebo industriálního uspořádání.

Misky jsou navrženy po vzoru klasické mísy o průměru 8 cm. Jsou umístěny na bambusové desce, která bezesporu vypadá prestižně a stylově a její délka je 32 cm. Sada navíc obsahuje 3 bambusové lžičky se zajímavým tvarem připomínajícím jemnou vlnu. Klasické barvy článků jistě zapadnou do vašeho aranžmá. Sada se skládá z 70 % kameniny a 30 % bambusu. Takové použití je extrémně trvanlivé, protože kameninové nádobí je extrémně odolné vůči mechanickému poškození, jako jsou škrábance.

Bambus, ze kterého jsou tácek a lžičky vyrobeny, má navíc také dlouhou životnost a navíc jsou příbory lehké jako pírko. Výrobek je určený pro styk s potravinami, myjte prosím ručně. Sada obsahuje bambusové prkénko, 3 misky o průměru 8 cm a výšce 6 cm a 3 čajové lžičky o délce 10 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: