V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Napěňovač mléka | MICO | na mléko | 21 cm | ALL 973646 Homla

Kód: 163841
Neohodnoceno
69 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pokud jste milovníci kávy, nemáte doma kávovar nebo je pro vás příliš drahý, napěňovač mléka MICO z kolekce BASIC nesmí ve vaší kuchyni chybět! Vezměte si tento přístroj, napěňte mléko expresním tempem a vychutnejte si lehkost našlehaného mléka ve své oblíbené kávě! Tento výrobek vám dobře poslouží, pokud hledáte malý, praktický a šikovný přístroj do vaší domácí kuchyně.

Design napěňovače mléka MICO tvoří lesklá černá rukojeť spolu s tlačítkem pro zapnutí přístroje a místem pro vložení baterie. Nejdůležitější částí je především kovová pružina, díky které bude naše pěna lehká a nadýchaná. Délka celého výrobku je pouhých 21 cm, což se pro tento malý přístroj stává výhodou. Můžeme si jej vzít s sebou na prázdninové kempování nebo na víkendový výlet pod stan do hor.

Výrobek je vyroben z plastu (rukojeť) a nerezové oceli (šňůra s pružinou). Výrobek funguje díky vložení baterií AA. Baterie nejsou součástí balení.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní kuchyňské pomůcky a doplňky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: