V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Otvírák na láhve | GOTE | na lahve | 9 cm | ALL 990209 Homla

Kód: 164875
Neohodnoceno
69 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

I když jste ve svém interiéru spíše konzervativní, udělá vám dobře, když do svého každodenního života vnesete trochu dobrého humoru. Vtipný otvírák na lahve GOTE má tmavě šedou barvu, takže na první pohled vypadá nevinně. Jeho tvar však vykouzlí úsměv na tváři každému, a to i v ten nejpochmurnější den.

Malý otvírák na lahve GOTE má tvar malého stvoření - čerta, ducha. Byl navržen tak, aby kovová část sloužící k otevírání lahví vypadala jako jeho otevřená ústa. To vytváří velmi hravý efekt. Je vyroben z odolných a šetrných materiálů. Bude ideálním drobným dárkem pro milovníky bublinkových nápojů. Bonusem navíc je, že jej lze mýt v myčce nádobí.

Otvírák na lahve GOTE je vysoký 9 cm. Dostal tvar kresleného zvířátka, jehož ústa slouží k otevírání uzávěrů. Jeho tělo má tmavě šedou barvu, zatímco kovová část je stříbrná. Otvírák je vyroben ze silikonu a nerezové oceli.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní kuchyňské pomůcky a doplňky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: