V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Pléd - deka | PARAT |bavlna v tmavě modrém prošívání | 130x170 | 840062 Homla

Kód: 213080
100% bavlna
Neohodnoceno
539 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Při zařizování interiéru je důležitý každý malý detail. Bavlněná deka PARAT se hodí do každého interiéru a je nejen dokonalým doplňkem, ale i užitečným doplňkem. Její povrch v barvě ecru zdobí tmavě modré prošívání a chlupaté strukturované části, které tvoří tenké proužky.

Z obou stran deku obepínají třásně, které dokonale doplňují její design. Deku PARAT lze použít několika různými způsoby. Lze ji použít jako přehoz na krásně ustlanou postel nebo jako potah na pohovku, který jí dodá moderní nádech a ochrání ji před znečištěním. Deku lze také použít místo přikrývky jako hřejivý přehoz během chladných večerů.

Pléd PARAT je vyroben z měkké bavlny, která je odolná proti poškození a příjemná na dotek. Díky odolnosti materiálu deka při praní nezmění barvu ani se nevytahá, takže zůstane ve skvělé kondici opravdu dlouho.

Měkká tkanina - Rozměr: 130 x 170 cm - Ozdobné prošití - 2 třásňové okraje

Doplňkové parametry

Kategorie: Deky mikrovláknové
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: