V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Příbory | ABELE | matná fialová| 16 kusů | ALL 985182 Homla

Kód: 163846
Neohodnoceno
619 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sada příborů - Nůž, vidlička, lžíce, malá lžička - 16 kusů - Materiál: nerezová ocel - Sada příborů ve fialové barvě

Příbor je jedním ze základních prvků každého nádobí. Slouží nám každý den, proto stojí za to vybrat si sadu, která je nejen odolná, ale také jednoduše podle našich představ. Nerezové příbory ABELE byly potaženy fialovou barvou, která jim dodává originalitu a spolu s matným povrchem vytváří vysoce elegantní design.

Fialové příbory ABELE jsou ideální jak jako sada pro každodenní použití, tak jako sada určená pro zvláštní příležitosti. Sada obsahuje 16 kusů příborů - 4 nože, 4 vidličky, 4 lžíce a 4 lžičky. Délka jednotlivých prvků je: jídelní lžíce - 20 cm, vidlička - 20 cm, nůž - 22 cm, čajová lžička - 14 cm. Sada je vynikajícím nápadem na dárek pro lidi, kteří mají rádi neokoukaná řešení.

Příbory ABELE jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli. Tento materiál nereaguje s potravinami a nepřenáší pachy. Doporučujeme výrobky mýt ručně, aby nedošlo k vyblednutí a ztrátě barvy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: