V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Příbory | MARTELLO | s kladívkovou stříbrnou rukojetí | 24 kusů | ALL 808246 Homla

Kód: 201482
Neohodnoceno
1 065 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Příbory, které jsou nezbytným kuchyňským doplňkem, jsou vyrobeny s velkou péčí a zaručují dlouhodobé používání a spokojenost. Sada příborů vám umožní elegantně a stylově přivítat vaše hosty. Budou také skvělým nápadem na dárek k narozeninám, svatbě nebo výročí.

Díky jemným zaobleným liniím, lesklému povrchu a kladívkovým rukojetím je sladíte s tradičním i moderním nádobím. Každý kus byl vyroben s maximální péčí a důrazem na detail. Sada je určena pro 6 osob a skládá se z 24 kusů - 6 jídelních lžic, 6 nožů, 6 vidliček a 6 lžic.

Sada příborů MARTELLO je vyrobena z nerezové oceli. Jedná se o hygienický materiál, odolný proti poškození a korozi, proto si můžeme být jisti, že sada neztratí svůj atraktivní vzhled ani přes intenzivní používání. Příbory lze mýt v myčce nádobí.

Materiál: nerezová ocel. Rozměry jednotlivých příborů: jídelní lžíce: 20,5 cm, vidlička: 20,3 cm, nůž: Lžíce: 14,7 cm. Vhodné pro mytí v myčce.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: