V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Sada | STILO | zlaté dezertní vidličky | 3 ks | ALL 821542 Homla

Kód: 209494
Neohodnoceno
79 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sada dezertních vidliček STILO zpříjemní vám i vašim hostům konzumaci čerstvě upečeného dortu. Jejich klasický a jemný design bude ladit a doplňovat výzdobu nádobí ve vaší jídelně. Servírujte svůj výstavní dezert společně s příbory STILO na talíři a uvidíte, že bude chutnat ještě lépe! Kromě toho si můžete vybrat i další kusy příborů z řady STILO a vytvořit si tak sadu snů.

Sada STILO se skládá ze tří dezertních vidliček klasického a estetického tvaru. Byly pečlivě vyrobeny, a když se na ně podíváte, uvidíte lesk na povrchu každé vidličky. Zlatá barva jim dodává na eleganci. Délka jedné vidličky je 15 cm.

Sada dezertních vidliček STILO je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli. Použitý materiál se vyznačuje mimořádnou trvanlivostí a odolností proti poškození. Kromě toho je výrobek pevně vyroben a jistě bude dlouho sloužit. Výrobek by se měl mýt ručně.

Doplňkové parametry

Kategorie: Příbory
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: