V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Škrabka | EASY COOK | na zeleninu a ovoce | 16 cm | AW22 828671 Homla

Kód: 209945
Neohodnoceno
45 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Škrabka EASY COOK vám umožní rychle a efektivně odstranit slupky ze zeleniny i ovoce. Je to nepostradatelný pomocník, který by neměl chybět v žádné kuchyni. Škrabka umožňuje rychle a pohodlně sloupnout kůži z potravinářských výrobků. Budeme ho používat každý den k přípravě večeří, salátů nebo sendvičů. Škrabka EASY COOK se používá jednoduše a pohodlně – má ergonomickou rukojeť.

Pohyblivé nože se přizpůsobí tvaru zeleniny a ovoce. Malá, krátká a správně vyvážená škrabka zpříjemní a usnadní přípravu každého jídla. Extrémně ostrá čepel vám umožní oloupat i tvrdou zeleninu a ovoce.

Velikost výrobku je 16 cm. Rukojeť škrabky EASY COOK je vyrobena z plastu. Čepel je vyrobena z nerezové oceli. Kombinace použitých materiálů zaručuje mimořádnou odolnost a pevnost. Výrobek je praktický a přesný, takže se snadno používá.

Doplňkové parametry

Kategorie: Struhadla, škrabky a kráječe
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: