V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Struhadlo | EASY COOK | s oválnou nádobou | 14x8 cm | ALL 973714 Homla

Kód: 163061
Neohodnoceno
185 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Oválné struhadlo EASY COOK s nádobou je mimořádně užitečný výrobek, který se bude hodit v každé domácnosti. Je malé, takže se vejde i do malých kuchyní, a zároveň Vám umožní udržovat při vaření čistotu a pořádek. Je univerzální z hlediska barev, protože kromě průhledné části obsahuje i akcenty klasické bílé barvy.

Struhadlo EASY COOK se skládá z víka chránícího čepel, nože s jemnými oky a nádoby. Díky tomu je mnohem parciálnější než běžné struhadlo - nastrouhané částečky sýra, čokolády nebo citronové kůry okamžitě dopadají do nádoby. Rychle a bez nepořádku! Nádoba je vyrobena z průhledného plastu, takže přesně víte, co obsahuje. Rozměry: délka 14 cm x šířka 8 cm x výška 6 cm.
Struhadlo je vyrobeno z kombinace dvou materiálů odolných proti vlhkosti a poškození - plastu a nerezové oceli. Lze jej mýt v myčce nádobí.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: