V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Hrnek | MIRMA | černobílý | 0,4 l | ES23 846934 Homla

Kód: SKLAD-214042
Poslední kusy
Neohodnoceno
99 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Objem: 0,4 l - Pohodlné držadlo - jarní design - Krásný a odolný porcelán - Bílý hrnek s jarním designem 400 ml

Hrnek MIRMA je dokonalým výrobkem pro milovníky horkých nápojů, který svým designem podtrhne velikonoční atmosféru. Bílý povrch hrnku zdobí černá grafika připomínající kresby velikonočních symbolů, jako je zajíc, velikonoční vajíčka, slepičky nebo jarní květiny. Hrnek má tvar hrnce, což mu spolu s tlumenými barvami dodává rustikální nádech.

Hrnek MIRMA je vynikajícím doplňkem vašeho velikonočního nádobí. Určitě se bude hodit při velikonoční snídani i pozdější návštěvě hostů. Můžete v něm podávat horký čaj, kávu nebo kakao, které podávané v tak krásném prostředí bude chutnat ještě lépe než kdy jindy. Díky jednoduchému tvaru a černobílému zbarvení nádoby snadno zapadne do jakéhokoli stolování, ať už tradičního, nebo modernějšího.

Velikonoční hrnek MIRMA je vyroben z porcelánu. Tento materiál se vyznačuje trvanlivostí a je odolný vůči poškození, takže vám nádoba bude dlouho sloužit ve skvělé kondici. Hrnek lze mýt v myčce nádobí.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: