V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Zarážky na hrnec | EASY COOK | 3 ks | 987643 Homla

Kód: 164865
Neohodnoceno
75 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zarážky na hrnce EASY COOK jsou netradiční kuchyňský doplněk, který se používá k vypouštění páry z hrnce. Kromě praktičnosti je tento produkt také roztomilou vychytávkou navrženou jako malá zvířátka vyrobená ze silikonu. Díky těmto drobným výrobkům se nemusíte bát, že by se vám brambory nebo těstoviny při chvilce nepozornosti rozvařily.

Pořiďte si tento malý přírůstek do vaší sbírky kuchyňských doplňků a poskytněte více pohodlí při používání domácích hrnců. Sada obsahuje 3 kusy ve tvaru roztomilých zvířátek , kterými jsou slepice, prasátko a ovečka. Každý z nich byl vyroben v šedé barvě.

Vychytávky mají speciální prohlubeň, díky které je můžete umístit na okraj hrnce. Rozměry každého prvku produktu jsou 4x3x3cm. Produkty jsou vyrobeny ze silikonu. Tento materiál poskytuje odolnost vůči vysokým i nízkým teplotám a neabsorbuje vůně ani vodu. Lze mýt v myčce na nádobí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní kuchyňské pomůcky a doplňky
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: