V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Mikrovláknová deka | ROTE | pistácie | 150x200 cm | 812359 Homla

Kód: 207222
Neohodnoceno
335 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přikrývka ROTE je extrémně univerzální produkt. Poslouží jako měkká a hřejivá přikrývka jak v obývacím pokoji, ložnici nebo během chladnějšího večera na vaší terase, ale může se stát i přehozem na postel či pohovku. Vyznačuje se minimalistickým designem, díky kterému skvěle zapadne do každého typu místnosti a bude vám sloužit mnoho let. Útulná deka je také skvělý tip na dárek.

Deka ROTE je vyrobena z velmi heboučkého materiálu, který připomíná hebkou kožešinu. Výrobek je velmi příjemný a měkký na dotek, díky čemuž poskytuje teplo i v zimních večerech. Pistáciová barva se bude hodit ke světlým i tmavým aranžmá. Jeho rozměry jsou 150 x 200 cm, díky čemuž jej lze použít jak jako teplý přehoz, tak i jako dekorativní přehoz.

Deka ROTE je vyrobena ze 100% polyesteru. Použitý materiál se neotírá, nežmolkuje, nepřitahuje prach a roztoče. Bude fungovat po mnoho sezón – v zimě i v létě. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Deky mikrovláknové
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: