V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Hůlky | SUSHI | bambus | 8 ks | ALL 984161 Homla

Kód: 163960
Neohodnoceno
59 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Asijská kuchyně je nesmírně oblíbená po celém světě. Tato neobvyklá kombinace čerstvých surovin s aromatickým kořením si svou chutí snadno získala srdce lidí ve všech koutech světa. Na své si přijdou zejména ti, kteří dávají přednost vegetariánské kuchyni. Ve většině zemí původu se tyto pokrmy jedí rukama nebo hůlkami. Možná je na čase osvojit si toto umění? Pro váš trénink se vám budou hodit bambusové hůlky STONE.

Sada bambusových hůlek STONE vám umožní servírovat asijský pokrm čtyřem osobám. Hůlky jsou vyrobeny z kvalitního bambusového dřeva, které je mimořádně odolné vůči vlhkosti. Můžete je použít k servírování sushi, rýžových nebo nudlových pokrmů a dokonce i polévek, jako je například ramen.

Balení obsahuje čtyři páry jídelních hůlek, které jsou známé pro asijskou kuchyni. Jejich délka je 30 cm. Jsou vyrobeny z přírodního bambusového dřeva a jejich konce, které se nevkládají do úst, byly natřeny černou barvou. Hůlky jsou vyrobeny z bambusového dřeva.

Doplňkové parametry

Kategorie: Příbory
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: