V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Krájecí prkénko | VASTO | šedá | 41x25 cm | ALL 847870 Homla

Kód: 213921
Neohodnoceno
129 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Šedé prkénko na krájení a servírování. Krájecí prkénko VASTO je příslušenství, které v sobě spojuje funkčnost a estetiku. Je vyrobeno v tmavě šedé barvě a jeho povrch je posetý malými bílými skvrnami. Prkénko má rukojeť, která umožňuje pohodlné držení a zavěšení na stojan nebo háček, abyste ho měli vždy po ruce.
Prkénko VASTO je ideální pro každodenní činnosti v kuchyni. Jeho velká plocha usnadňuje krájení zeleniny, masa a chleba. Díky vysoké estetice lze prkénko použít i k servírování občerstvení, které bude na jeho tmavém, elegantním pozadí vypadat skvěle.

Prkénko VASTO je vyrobeno z plastu. Tento materiál je trvanlivý a odolný proti poškození a velmi dobře odolává kontaktu s ostřím nože. Prkénko lze mýt v myčce nádobí, takže se snadno čistí. Na prkénko se nedoporučuje pokládat horké nádobí.

Obdélníkový tvar - Rozměry: 41 x 25 cm - Vysoce kvalitní plast - Lze mýt v myčce nádobí

Doplňkové parametry

Kategorie: Prkénka krájecí a servírovací
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: