V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Lis na česnek | EASY COOK | 19 cm | ALL 951408 Homla

Kód: 160180
Neohodnoceno
179 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Lis na česnek EASY COOK je pomůcka, která vám velmi usnadní a urychlí přípravu česneku, který se používá ve většině pokrmů. Koření v papírových obalech? To už je minulostí! Tento mačkadlo vám umožní získat přirozené aroma česneku a zároveň dodá vašemu pokrmu úžasnou a výraznou chuť. Díky svému univerzálnímu designu výrobek zapadne do kuchyní s nejrůznějším vybavením.

Lis vyrobený z nylonu a měkká rukojeť zajišťují pohodlné používání lisu EASY COOK. Na druhé straně je vroubkovaný povrch pro snadné čištění. Mačkadlo o velikosti 19 cm má praktické poutko na zavěšení. Díky němu můžeme výrobek umístit na kuchyňskou stěnu, aniž bychom se museli starat o jeho hledání ve skříňkách.
Výrobek je vyroben z plastu. Je vysoce odolný a odolný proti poškrábání. Snadno se udržuje v čistotě, protože jej lze mýt v myčce nádobí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Lis na česnek, brambory, citrusy
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: