V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

MELLA | sklenice na med s dřevěnou lžící | 0,46 l | ALL 984352 Homla

Kód: 163791
Neohodnoceno
215 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sklenice na med MELLA je užitečná nádoba na uchovávání našeho medu a zároveň je díky krásnému tvaru výrobku součástí výzdoby interiéru. Rustikální a moderní styly jsou těmi, ve kterých sklenice zažije svou premiéru, ale to také neznamená, že pouze tam...

Výrobek je rozdělen na tři části, z nichž první je víčko, které umožňuje sklenici uzavřít. Další částí je vlastní část - tedy nádoba (sklenice). K nákupu navíc obdržíme dřevěnou lžičku na med. Struktura sklenice je tvořena kroužky rozšiřujícími se směrem ke dnu. Celkový objem nádoby je 0,46 litru.

Surovinou použitou při výrobě sklenice na med MELLA je sklo průhledné barvy. Největší výhodou použití skla je jeho chemická inertnost - to znamená, že ani po mnoha letech používání sklenice neabsorbuje žádný zápach. Další výhodou je, že výrobek je šetrný k životnímu prostředí.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: