V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

MOOKA | Kuchařský nůž s dřevěnou rukojetí | AW22 835365 Homla

Kód: 211058
Neohodnoceno
355 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuchařský nůž z nerezové oceli. Velký univerzální kuchařský nůž HOMLA MOOKA vám umožní krájet maso, strouhat zeleninu a krájet mnoho potravin. Je funkční, umožní vám provádět mnoho kuchařských úkonů, aniž byste museli nůž měnit. Čepel dlouhá 19 cm je optimální pro pohodlnou práci, velmi dobré vyvážení nože zajistí, že se vám při krájení neunaví ruce.

Robustní čepel je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli, díky čemuž je odolná proti korozi a odštípnutí. Od rukojeti je oddělena záštitou, která zajišťuje větší bezpečnost při používání nože. Obložení rukojeti je z krásně zbarveného akáciového dřeva. Kuchařský nůž MOOKA by se měl mýt ručně.

Čepel: nerezová ocel - Rukojeť: akáciové dřevo - Délka čepele: Stavebnice: 19 cm - Délka rukojeti od hrdla: 1,5 cm: délka: 12 cm - Výška čepele v místě hrdla: 4 cm Výška u hrdla: 4 cm

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské náčiní
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: