V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Dekorační polštář s výplní | PRIMA | květinový motiv | 45x45 cm | SS23 813530 Homla

Kód: 207608
Neohodnoceno
289 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Kvalitní povlak na polštář v trendovém vzoru v rozměru 45x45 cm. Povrch je příjemně hladký díky kvalitnímu mikrovláknu.

Polštář je již včetně vyjímatelné výplně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Květinový povlak na polštář PRIMA je decentním dekorativním doplňkem každého jarního interiéru. Díky tlumeným barvám a květinovým akcentům bude výjimečně krásný v boho interiérech, a to jak v těch zcela krémových a béžových, tak i v těch s výraznějšími hořčicovými akcenty.

Skvěle se bude hodit také k doplňkům a textiliím s velikonoční tematikou. Dekorační povlak na polštář PRIMA je jarním mistrovským dílem funkčního umění. Je měkký a příjemný na dotek, vyrobený z přírodních bavlněných vláken. Květinový vzor je dynamický a pestrý - zobrazuje různé druhy jarních a letních rostlin jako stránky z herbáře. Světle béžovou barvu povlaku na polštář doplňují tlumené pastelové barvy květin - objevuje se růžová, jemná zelená a různé odstíny žluté.

Ozdobný okraj povlaku na polštář PRIMA má výraznou hořčicovou barvu, která se hodí právě do boho interiérů. Rozměry: 45x45 cm. Povlak na polštář je vyroben výhradně z bavlny. Přírodní vlákna se vyznačují měkkostí, zajišťují dostatečnou cirkulaci vzduchu a absorbují vlhkost.

Doplňkové parametry

Kategorie: Flora - květena
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: