V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Dekorační polštář s výplní | SPRING | samet s motivem louky | 45x45 cm | SS23 813356 Homla Polštář je již včetně vyjímatelné výplně

Kód: 208281
Neohodnoceno
215 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Kvalitní povlak na polštář v moderních barvách v rozměru 45x45 cm. Povrch je příjemně hladký díky kvalitnímu mikrovláknu.

Polštář je již včetně vyjímatelné výplně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dekorační povlak na polštář SPRING zachycuje radost a probouzející se přírodu jara. Jedná se o jemný a decentní návrh, který okouzlí každého. Rychlá změna nálady v interiéru je jednoduchá, rychlá a levná! Elegantní forma, která dodá vašemu interiéru závan jara, a měkkost Materiálu bude příjemná i během spánku. Povlak na polštář je tak univerzální, že barevně zvýrazní jakýkoli nábytek v obývacím pokoji a zkombinujete ho s mnoha dalšími návrhy v našem obchodě.

Povlak na dekorační polštář SPRING byl navržen ve tvaru čtverce o rozměrech 45x45 cm. Na bílém podkladu povlaku na polštář byl umístěn motiv barevné jarní louky. Jemné a decentní květy působí dojmem skutečné louky umístěné na povlaku na polštář. Povlak SPRING má stejný vzor na obou stranách.

Povlak na polštář se uzavírá na zip. Výrobek je vyroben z polyesteru, díky němuž je celý měkký, nemačkavý a odolný proti poškození. Výrobek se snadno udržuje. Hmotnost: 200 g/m2.

Doplňkové parametry

Kategorie: Flora - květena
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: