V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Sada kuchyňských prkýnek | VASTO | šedá | 2 ks | SS21 992661 Homla

Kód: 164783
Neohodnoceno
135 Kč
Skladem u výrobce - dodání 7-14 dní

Detailní informace

Detailní popis produktu

Prkénko za přijatelnou cenu a vyrobené v dobré a uspokojivé kvalitě? Nebo dokonce dvě v sadě? Sada šedých prkének VASTO je sada, která se osvědčí jako skvělý pomocník v kuchyni při krájení oblíbeného ovoce a zeleniny! Tato základní prkénka se budou skvěle hodit do každé kuchyně a osvědčí se při krájení produktů, které potřebujete k přípravě svých ukázkových pokrmů!

Prkénka VASTO jsou základní řadou kuchyňských prkének v šedé barvě se záblesky bílých teček. Jsou pohodlná, praktická a především velmi funkční. Obě prkénka mají podélné otvory, takže je můžete zavěsit na háček na kuchyňské stěně a nemusíte si lámat hlavu s tím, kde se tentokrát ztratila. Výrobek má rozměry 20x30 cm a průměr 30 cm.

Sada je vyrobena z plastu. Jedná se o slušivý a pevný materiál, který vám usnadní krájení nejrůznějších výrobků. Prkénka lze mýt ručně i v myčce na nádobí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Prkénka krájecí a servírovací
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: